Image Alt

Ons Team

EVEN VOORSTELLEN

Ons team van gepassioneerde fijnproevers en horecahelden staat bij CEES. altijd voor je klaar. Want naast die delicatessen en verse maaltijden serveren wij je ook graag een vriendelijke lach of goed productadvies. Ons team kenmerkt zich niet alleen door de juiste kennis en vaardigheden, maar ook door het enthousiasme, de betrokkenheid en gastvrijheid die door de aderen stroomt. En daarom, zoals het een goede gastheer/vrouw betaamt, stellen we ons graag even aan je voor:

CEES-JAN

“Ik ben Cees-Jan, 34 jaar, woon in Baarn samen met Linda en ben trotse vader van onze dochter Lauren.

Mijn passie en liefde voor eten begon al op jonge leeftijd. De keuze voor een opleiding aan de Hotelschool was daarom snel gemaakt. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond werkte ik gedurende mijn carrière bij verschillende bedrijven in de hospitalitybranche. Uitdagend en heel tof om bedrijven op personeel, relationeel, operationeel en financieel vlak te verbeteren, echter werd het tijd om deze passie en energie tot zijn recht te laten komen in een eigen onderneming.

De overname van Baarns lekkerste delicatessenwinkel was snel beklonken. Paul! gaat de hort op en CEES. neemt het vanaf 1 maart 2021 over!”

Linda

“Ik ben Linda, 32 jaar en woon samen met Cees-Jan en onze dochter Lauren in Baarn.

Het horecabloed zit er al van jongs af aan in. Dat begon met een bijbaantje naast mijn studie en is uitgegroeid tot mijn huidige baan als Congres Expert bij Postillion Hotels. Gastvrijheid en mensen verrassen door net dat beetje extra te doen, daar word ik echt gelukkig van!

Als mede-eigenaar van CEES. ben ik voornamelijk bezig met de sales en marketingactiviteiten, maar je spot mij ook regelmatig in de winkel.”

Stan

“Ik ben Stan, 23 jaar, en een geboren en getogen Barinees. Als ik iedere gast met een glimlach de deur uit zie gaan, dan voel ik me het meest voldaan. Door mijn grote interesse in verschillende eetculturen probeer ik me altijd in te leven en deze passie over te brengen in mijn gerechten. Zo vind ik het fantastisch om creatief te zijn met kruiden en specerijen en zo mijn eigen stempel op gerechten te drukken.
Naast de Mediterrane keuken is de Indonesische keuken zonder twijfel mijn favoriet! Daar liggen namelijk mijn roots. Door mijn oma die uit Nederlands-Indië komt is mijn passie voor koken ontstaan. Als kleine jongen mocht ik met haar meekijken in de keuken hoe ze met liefde en passie alle heerlijke gerechten bereidde. Hierdoor heb ik veel geleerd en ben ik van jongs af aan al in de keuken te vinden. In mijn ogen is daarom mijn oma de beste kok en mijn grootste voorbeeld!”

Menno

Ik ben Menno en kom uit Baarn. Voor sommigen ben ik geen onbekende, want ik ben al 10 jaar werkzaam in het pand aan de Laanstraat. Ooit begonnen als boodschappen- en afwasjongen, maar ik wilde al snel meer leren over kazen, smaken en eten.

Nu vind je mij in de winkel bij CEES. Het leukste vind ik om mensen mooie, nieuwe producten te laten ontdekken. Bijvoorbeeld producten waarvan je niet eens wist dat je ernaar opzoek was.

Ik sta op de zaterdagen voor u klaar om u te verrassen met nieuwe producten of blij te maken met de oude klassiekers.

lisa

Lisa

Ik ben Lisa, geboren en getogen in Baarn. Vanaf mijn vijftiende werk ik in de horeca. Ik heb bij meerdere restaurants de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Vooral het contact met gasten vind ik erg leuk. Na zes jaar bedienen was ik klaar voor een nieuwe uitdaging!

Ik ben enorm enthousiast dat ik sinds 1 mei bij CEES. de mogelijkheid krijg om meer te leren over eten en delicatessen.

Ik sta graag voor u klaar om het juiste product te vinden wat goed bij u past. En om natuurlijk een gezellig praatje te maken!

Marleen

Marleen

Ik ben Marleen, 28 jaar en woon in Zwolle. Als (schoon)zusje focus ik mij in het team van CEES. op de social media kanalen. Ik ben dol op plaatjes én praatjes en door mijn baan als Online Marketeer weet ik precies hoe ik content leuk kan verpakken. Ik schitter bij CEES. vooral achter de schermen en zorg ervoor dat de social kanalen @ceessmakelijk er tip-top uitzien. Af en toe zie je mij ook in een flits voorbijkomen in de winkel om foto’s te maken. Nieuwsgierig naar de lekkerste delicatessen, een kijkje in de keuken of leuke acties? Blijf ons volgen! 🖤

muna

Muna

Ik ben Muna en woon in Weesp. Ik ben 16 jaar en hou van lekker eten. Om de week vind je mij op zaterdag bij CEES.

Ik help het team in de keuken en zorg ervoor dat alle voorraad er netjes bij staat.

Daarnaast zie je mij misschien weleens op de fiets door Baarn, want CEES. bezorgt ook duurzaam aan de deur!